Re: [Videolib] Sound, no picture...

Brigid Duffy (bduffy@sfsu.edu)
Wed, 1 Oct 2003 14:13:59 -0700

--Apple-Mail-2-836293644
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/plain;
charset=WINDOWS-1252;
format=flowed

I run into this a few times a year on new tapes. When the deck the tape=20=

was recorded on is slightly off in one direction on the video signal=20
and my deck is slightly off the other way, the combined difference=20
makes the picture unreadable (hence the blue screen).

If your tape has previously played on the deck you're trying it on now,=20=

it must be some other problem.

Brigid Duffy
Audio Visual/ITV Center
San Francisco State University
San Francisco CA 94132-4200
E-mail: bduffy@sfsu.edu

On Wednesday, October 1, 2003, at 11:23 AM, Bergman, Barbara J wrote:

> Out of curiousity=85Anybody else ever have this problem?
>
> We had a video come backwiththesound but no picture (we just get a=20
> blue screen).
>
> I=92m guessing that it got put in the desensitizer by mistake, but =
find=20
> it odd that everything wasn=92t wiped out.
>
Barb BergmanBarb Bergman
>
> Media Services Librarian
>
> Minnesota State University-Mankato
>
> (507) 389-5945=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0
>
>
>

--Apple-Mail-2-836293644
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/enriched;
charset=WINDOWS-1252

I run into this a few times a year on new tapes. When the deck the
tape was recorded on is slightly off in one direction on the video
signal and my deck is slightly off the other way, the combined
difference makes the picture unreadable (hence the blue screen).

If your tape has previously played on the deck you're trying it on
now, it must be some other problem.

Brigid Duffy

Audio Visual/ITV Center

San Francisco State University

San Francisco CA 94132-4200

E-mail: bduffy@sfsu.edu

On Wednesday, October 1, 2003, at 11:23 AM, Bergman, Barbara J wrote:

<excerpt>Out of curiousity=85Anybody else ever have this problem?

We had a video come backwiththesound but no picture (we just get a
blue screen).

I=92m guessing that it got put in the desensitizer by mistake, but find
it odd that everything wasn=92t wiped out.

</excerpt> <fontfamily><param>Arial</param><smaller>Barb BergmanBarb
Bergman</smaller></fontfamily>

<excerpt>

<fontfamily><param>Arial</param><smaller>Media Services =
Librarian</smaller></fontfamily>

<fontfamily><param>Arial</param><smaller>Minnesota State
University-Mankato</smaller></fontfamily>

<fontfamily><param>Arial</param><smaller>(507)
389-5945=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0=A0</smaller></fon=
tfamily>

</excerpt>=

--Apple-Mail-2-836293644--